Bovenafzuiging nageltafel

Voor pedicures: zie onderaan bij Losse Bovenafzuiging.

afzuiger wit in tafel

geïntegreerde bovenafzuiging

Wij leveren tafels en zelf in de eigen tafel in te bouwen vijlstofafzuiging- en acrylgeurafzuig-systemen.

Hiervoor is geen aparte ruimte in een extra kastje onder uw tafel nodig.

Als het vijlstof bij elektrisch vijlen zó hoog wordt opgewerkt, dat u het ziet in het licht van de werklamp, ademt u het ook in en heeft u ‘bovenafzuiging’ nodig. Dit geschiedt met een flexibele aanzuigbuis met trechtervormig uiteinde, waardoor het omhooggewerkte nagelstof wordt afgezogen.

De prijs van een tafel met onder- en bovenafzuiging bedraagt 547,50 voor de tafel met standaardafzuiging+ 210,– voor de bovenafzuiging.  Totaal €757,50 .ex BTW.

Wij leveren dit systeem ook om in uw eigen tafel aan te brengen. De prijs bedraagt €275,– voor het gewone, neerdalend vijlstof + €210,- voor de bovenafzuiging. Totaal 485. Bovenafzuiging met verlichting in de afzuigkap € 75,—extra.

Filters voor stofafzuiging € 7,50 per stuk.

Losse Bovenafzuiging

losse bovenafzuiging

Losse bovenafzuiging

Voor stylisten die ooit een gewoon SILENT-AIR stofafzuigsysteem aanschaften en later zijn overgegaan op elektrisch vijlen en hierbij last hebben van zich verspreidend vijlstof, leveren wij een op of nabij de tafel te plaatsen losse bovenafzuiging.
De afmetingen zijn L X B X H : 35 x 15 x 15 cm. Prijs:  €295,- ex BTW.

Wilt u meer weten, neem dan  contact met ons op. In onze werkplaats kunt u dit systeem en alle anders items natuurlijk testen!