Bovenafzuiging nageltafel

Voor pedicures: zie onderaan bij Losse Bovenafzuiging.

afzuiger wit in tafel

geïntegreerde bovenafzuiging

Wij leveren tafels en in de eigen tafel in te bouwen vijlstofafzuiging- en acrylgeurafzuig-systemen.
Omdat wij alles in eigen beheer houden, zijn we onze prijzen lager  dan wie ook op dit gebied en kunnen we ook nog eens levenslange garantie op de toegepaste motoren geven!

In onze tafels is geen aparte ruimte in een extra kastje onder uw tafel nodig voor de acryl-geurafzuiging. Deze geschiedt in de met geur-opnemende koolkorrelfilters.

Als u het vijlstof ziet in het licht van de werklamp, ademt u het ook in en heeft u ‘bovenaf-zuiging’ nodig, die dit vijlstof afvangt. Dit geschiedt met een flexibele aanzuigbuis met trechtervormig uiteinde, waardoor het omhoog gewerkte nagelstof wordt afgezogen. Let wel: als er bij u alleen onderafzuiging aanwezig is, is het onmogelijk al het bij elektrisch vijlen omhooggaand vijlstof af te vangen. Met onze bovenafzuiging lukt dit wel!

De prijs van een tafel met onder- en bovenafzuiging bedraagt 415,00 voor de tafel met standaardafzuiging+ 210,– voor de bovenafzuiging.  Totaal € 625,00 .ex BTW.

Wij leveren dit systeem ook om in uw eigen tafel aan te brengen. De prijs bedraagt €275,00 voor het gewone, neerdalend vijlstof + €210,- voor de bovenafzuiging. Totaal 485,–. Bovenafzuiging met verlichting in het afzuigkapje, €75—extra. Dit heeft u alleen nodig als uw eigen verlichting schaduw op uw werk werpt t.g.v. van de afzuigslang,  of als u zo wie zo meer gericht licht wilt. Het heeft een daglicht kleur.

Filters voor stofafzuiging € 7,50 per stuk.

Losse Bovenafzuiging

losse bovenafzuiging

Losse bovenafzuiging

Voor stylisten die ooit een gewoon SILENT-AIR stofafzuigsysteem aanschaften en later zijn overgegaan op elektrisch vijlen en hierbij last hebben van zich verspreidend vijlstof, leveren wij een op of nabij de tafel te plaatsen losse bovenafzuiging, die het omhooggaand vijlstof afvangt.
De afmetingen zijn L X B X H : 35 x 15 x 15 cm. Prijs:  €225,- ex BTW.

Wilt u meer weten, neem dan  contact met ons op. In onze werkplaats kunt u dit systeem en alle anders items natuurlijk testen! Laat wel even weten dat u wilt komen.