Geurafzuiging

Ingebouwd systeem

 inbouwWanneer u een tafel met stof- en geurafzuiging kiest, ziet u voor de geurafzuiging hier de houder, waarin u uw  dappendish plaatst en waarin ook een  dispenser, eventueel met pompje, geplaatst kan worden. Desgewenst passen we de inzetopening-grootte aan.
Deze  geurafzuiger wordt ingebouwd in het stofafzuig-systeem. Dit voorkomt dat er een los  geurafzuigkastje op uw tafel  staat, dat ruimte inneemt.
Nu wordt dus zowel  het nagelvijlstof als de acrylgeur opgenomen.
 Mocht u hierover nog vragen hebben, neemt contact met ons op.

Tafel 415,– , inclusief ingebouwd geurafzuigsysteem van 210,–: € 625,–

 

Filters voor stofafzuiging € 7,50 per stuk; Filter voor geurafzuiging € 25,—per stuk; gaat heel lang mee!

De combinatie van stof- en geurafzuiging wordt ook apart verkocht om in uw eigen tafel te bouwen.  €275,- stofafzuiging+ €210,- geurafzuiging = samen dus €485,–

Los Acrylgeur-afzuiging systeem

losse geurafzuigingWerkt u met een SILENT-AIR nagelstof-afzuigsysteem en bent u later overgestapt op het werken met sterk ruikende acryl waar u van af wilt, dan heeft u geurafzuiging nodig om de  geur van de acryl op te nemen.
Wij maakten hiervoor een geurafzuigsysteem dat u op uw tafel kunt plaatsen.
U plaatst de dappendish voorin in het systeem. Een vrijwel geruisloze afzuigmotor zuigt de acrylgeur door een dikke laag koolkorrels. Deze korrels nemen de geur op.
De afmetingen zijn: lang 24 cm; breed 12 cm en hoog 15 cm.

Om te gebruiken: schakel de motor van de unit aan. Vul de dispenser voor de acryl BUITEN de ruime waar u werkt. Desnoods buitenshuis, als dit nodig blijkt voor eventuele medebewoners.                                                                        Doe Na vulling een dekseltje er op, plaats de dispenser in de ruimte voor in het afzuigsysteem en neem dan pas het dekseltje weg.

Vanzelfsprekend kunt u dit systeem ook naast een ander merk stofafzuiging gebruiken.

Losse Acrylgeurafzuiger € 210,00. De koolkorrels gaan -afhankelijk van hoe dikwijls u met acryl werkt- maanden mee en kosten 35,– per vulling.

Allep prijzen ex 21% BTW.