Inbouwsysteem

Wij ontwikkelden -samen met TNO en vele meerdere nagelstylisten- een afzuigsysteem, dat door uzelf ingebouwd kan worden in uw huidige tafel.
Dit systeem is ook in onze tafels ingebouwd. Deze tafels zijn inmiddels bij vele van uw collega’s tot hun volle tevredenheid in gebruik..

 

“Tegen een bedrag als statiegeld kunt u bij ons een op uw tafel te plaatsen losse test-versie van dit zelfde systeem verkrijgen. U kunt dan zelf vaststellen, of u al dan niet zo’n systeem wilt om in te bouwen in uw tafel.

Het grote werkvlak van 35×50 cm is afgestemd op zelfs uw grootste vijlbewegingen en vastgesteld is dat dit de beste afmeting is om al het vijlstof af te vangen, gebaseerd op de vijlbewegingen van de styliste..

Bel of mail ons even als u interesse hebt of meer wilt weten.

Bij het SILENT-AIR systeem wordt het nagelstof onmiddellijk weggezogen. U heeft gegarandeerd het best werkende nagelstofafzuigsysteem dat er op de markt is. U hoeft bovendien uw displays en andere zaken niet meer af te stoffen!
En u ademt het nagelstof ook niet meer in. U blijft gezond! Het beste bewijs hiervan is, dat u geen nagelstof meer in de lichtkolom van uw werklamp ziet dwarrelen als u aan het vijlen bent!
Als u bij het vijlen stof in het licht van uw lamp ziet dwarrelen -u ademt het dan n.l. ook in-, kijk dan even bij Bovenafzuiging.

Het systeem is gemaakt van slagvast kunststof, dus roest is onmogelijk.
Inbouwsysteem: € 275,– exclusief verzendkosten en BTW.
Filters hiervoor € 7,50 per stuk. Deze gaan maanden mee.

OP TAFEL TE PLAATSEN PROFESSIONEEL STOFAFZUIGSYSTEEM met delfde werking, om uit te testen.

Dit systeem ontwikkelden wij opdat de styliste het eerst kan proberen, voordat ze een in de tafel aan te brengen systeem bestelt. Hierbij dient n.l. een gat  van 35 X 50 cm in het tafelblad te worden gezaagd en nu kan het simpelweg op tafel worden geplaatst om dezelfde werking vast te stellen.

Als zij het even niet nodig heeft, kan het weggezet worden.

Dit is een prototype en het ziet er niet gelikt uit, maar -zoals gezegd- het dient om te testen of het inbouwsysteem aan de verwachtingen van de styliste voldoet, qua zuigkracht en werkvlak.

De arm van de klant bevindt zich op de verhoging en de hand, die de styliste behandelt, bevindt zich boven het afzuigvlak. Al het neerdalend vijlstof wordt weggezogen.
U kunt nu vaststellen hoe het werkt bij het in de tafel in te bouwen systeem.

Als de styliste met een elektrische vijl werkt, die het vijlstof zó hoog opwerkt dat het zichtbaar is in het licht van de lamp, ademt ze het ook in en verspreidt het stof zich en komt niet in het afzuigsysteem terecht. Dan heeft zij ook ‘bovenafzuiging’ nodig. Ook dit is aangebracht.

Zie hiertoe op onze site.

Als zij met sterkruikende acryl werkt, hetgeen erg slecht voor de gezondheid is, adviseren wij ‘Geurafzuiging’.

Bel of mail ons hierover als u interesse hebt”.