Inbouwsysteem. Zie onderaan: Ook om OP tafel te plaatsen.

In elke tafel in te bouwen.Met het grootste werkoppervlak dat op de markt is.

Wij ontwikkelden -samen met TNO en  meerdere nagelstylisten- een afzuigsysteem, dat door uzelf aangebracht kan worden in uw huidige tafel.
Dit systeem is ook in onze tafels ingebouwd. Deze tafels zijn inmiddels bij vele van uw collega’s tot hun volle tevredenheid in gebruik.

Kijk bij onze tafel hoe het er uit ziet als het is ingebouwd. Bij dit SILENT-AIR inbouwsysteem wordt het neerdalend vijlstof onmiddellijk weggezogen. U heeft gegarandeerd het best werkende nagelstofafzuigsysteem dat er op de markt is. U hoeft bovendien uw displays en andere zaken niet meer af te stoffen!
En het belangrijkste: u ademt het nagelstof ook niet meer in. U blijft gezond!                                                                          Bij  gebruik van een elektrische vijl echter, kan het vijlstof zó hoog opgebracht worden, dat het toch wordt ingeademd. Als u het  stof in het licht van uw werklamp ziet dwarrelen, kijk dan even bij  Bovenafzuiging in www.silent-air.com.

Het systeem is gemaakt van slagvast kunststof, dus roest is onmogelijk.
Inbouwsysteem: € 275,– exclusief verzendkosten en BTW.
Filters hiervoor € 7,50 per stuk. Deze gaan maanden mee.

OP TAFEL TE PLAATSEN PROFESSIONEEL STOFAFZUIGSYSTEEM met dezelfde werking als het inbouwsysteem, om OP de werktafel te plaatsen. Kan ook eerst getest worden gedurende een dag of tien, tegen betaling van een borgbedrag van 150,-, welke wordt verrekend met de aanschafprijs van een inbouwssysteem, of teruggestort bij niet-aanschaf.

Dit systeem ontwikkelden wij, opdat de styliste het eerst kan proberen als ze liever niet direct  een gat in haar tafel zagen van 35X50 cm, als  ze een in de tafel aan te brengen systeem bestelt. Nu kan dit systeem, met dezelfde werking als het inbouwsysteem eerst op de werking beoordeeld worden.

Als zij het even niet nodig heeft, kan het weggezet worden.

De arm van de klant bevindt zich op de verhoging en de hand, die de styliste behandelt, bevindt zich boven het lager liggende afzuigvlak. Al het neerdalend vijlstof wordt weggezogen.
U kunt nu vaststellen hoe het werkt bij het in de tafel in te bouwen systeem.                                                                  Tegen betaling van een borgbedrag van 150,– kan het gedurende  een week getest worden. Kan ook aangeschaft worden  als de styliste b.v. wel eens buitenshuis werkt, of als er een glasplaat op de tafel ligt.

Als de styliste met een elektrische vijl werkt, die het vijlstof zó hoog opwerkt dat het zichtbaar is in het licht van de lamp, ademt ze het ook in en verspreidt het stof zich en komt niet alles in het afzuigsysteem terecht. Dan heeft zij ook ‘bovenafzuiging’ nodig. Ook dit is in dit systeem aan te brengen om te testen.

Als zij met sterk ruikende acryl werkt, hetgeen erg slecht voor de gezondheid is, adviseren wij ‘Geurafzuiging’.  Is eveneens aan te brengen.

Bel of mail ons hierover als u interesse hebt”. 06-25203683. silent-air@kpnmail.nl