Nageltafels

Geheel in eigen beheer gebouwde tafel.  Dit omdat we door toenemende drukte ruimte in onze showroom/werkplaats nodig hebben.

Wij weten dus waar we over praten. Wij waren in 1999 immers de eerste die met een professioneel nagelstof-afzuigsysteem en professionele tafels op de markt kwamen. De tafel is ontwikkeld in overleg met enkele nagelstylisten en TNO.

Wij kunnen onze prijzen laag houden, omdat we alles in eigen beheer maken. Geen dure invoerrechten of fabriekskosten dus.

Basis nageltafel

Een ‘heavy duty’ werkblad, bestand tegen chemicaliën, voorzien van een zware, geruisarme afzuigmotor, waarop een levenslange garantie rust! Waar vindt u  dat? Nergens meer nagelstof! Uw displays blijven stofvrij!
En het allerbelangrijkste: u ademt het vijlstof dus ook niet in!
Kastjes kunnen zowel links als rechts geplaatst worden.

Tafel incl. stofafzuiging  € 547,50 excl. btw.

 

 

Nieuwe filters hiervoor € 7,50 per stuk.

 

Het is mogelijk om het witte kunststof gaas in het werkblad te vervangen door een hard aluminium rooster. Hierop  geldt een toeslag van  € 75,-. Zie afbeelding hieronder.

2015-10-03 14.48.29

 

 

 

 

 

 

 

De tafels kunnen ook uitgevoerd worden met ‘bovenafzuiging’ (zie aldaar) tegen omhoog gaand vijlstof, zoals dat bij elektrisch vijlen het geval is en met ‘geurafzuiging’. (zie aldaar)