Inbouwsysteem

Wij ontwikkelden -samen met TNO en vele meerdere nagelstylisten- een afzuigsysteem, dat door uzelf ingebouwd kan worden in uw huidige tafel.
Dit systeem is ook in onze tafels ingebouwd. Deze tafels zijn inmiddels bij vele van uw collega’s tot hun volle tevredenheid in gebruik..

 

 

Bij dit SILENT-AIR inbouwsysteem wordt het vijlstof onmiddellijk weggezogen. U heeft gegarandeerd het best werkende nagelstofafzuigsysteem dat er op de markt is. U hoeft bovendien uw displays en andere zaken niet meer af te stoffen!
En u ademt het nagelstof ook niet meer in. U blijft gezond! Het beste bewijs hiervan is, dat u geen nagelstof meer in de lichtkolom van uw werklamp ziet dwarrelen als u aan het vijlen bent!
Als u bij het vijlen stof in het licht van uw lamp ziet dwarrelen -u ademt het dan n.l. ook in-, kijk dan even bij Bovenafzuiging.

Het systeem is gemaakt van slagvast kunststof, dus roest is onmogelijk.
Inbouwsysteem: € 275,– exclusief verzendkosten en BTW.
Filters hiervoor € 7,50 per stuk. Deze gaan maanden mee.

OP TAFEL TE PLAATSEN PROFESSIONEEL STOFAFZUIGSYSTEEM met delfde werking, om uit te testen.

Dit systeem ontwikkelden wij,  opdat de styliste het eerst kan proberen als ze liever niet direct  een gat in haar tafel wil aanbrengen, voordat ze een in de tafel aan te brengen systeem bestelt. Hierbij dient n.l. een gat  van 35 X 50 cm in het tafelblad te worden gezaagd en nu kan dit systeem, met dezelfde werking als het inbouwsysteem eerst op de werking beoordeeld worden.

Als zij het even niet nodig heeft, kan het weggezet worden.

De arm van de klant bevindt zich op de verhoging en de hand, die de styliste behandelt, bevindt zich boven het afzuigvlak. Al het neerdalend vijlstof wordt weggezogen.
U kunt nu vaststellen hoe het werkt bij het in de tafel in te bouwen systeem.

Als de styliste met een elektrische vijl werkt, die het vijlstof zó hoog opwerkt dat het zichtbaar is in het licht van de lamp, ademt ze het ook in en verspreidt het stof zich en komt niet in het afzuigsysteem terecht. Dan heeft zij ook ‘bovenafzuiging’ nodig. Ook dit is aan te brengen om te testen.

Zie hiertoe op onze site.

Als zij met sterk ruikende acryl werkt, hetgeen erg slecht voor de gezondheid is, adviseren wij ‘Geurafzuiging’.

Bel of mail ons hierover als u interesse hebt”.