Silent-Air tafelfilter voor stof afvangen

Silent-Air tafelfilter voor stof afvangen

Silent Air tafel filter
In voorraad! Levertijd 1-2 werkdagen
€ 7,95

Tafelfilter voor het afvangen van stof in uw Silent-Air nageltafel.

Uit voorraad leverbaar.

Bestel ook het afdekgaas in onze webshop als deze aan vervanging toe is.

Knip eerst het kunststof gaas op maat, omdat u hierbij goed kunt zien wat u doet (als het gaas vervangen dient te worden).
Het wordt onder het uitstekende gedeelte van het T-profiel rond het gezaagde blad geschoven.

Leg dit witte gaas nu op het witte filter (bij het witte filter is de bedrukte kant vanzelfsprekend naar onderen gericht) en knip dit eveneens op maat.

Als u zwart opvulgaas nodig hebt en aangeschaft: leg dit dan eerst op het ijzergaas. Dit zwarte opvulgaas hoeft u nooit uit kloppen en kunt u altijd laten liggen.

Hoe vaak u de filters moet vervangen is afhankelijk van het aantal behandelingen dat u heeft uitgevoerd. Globaal geldt het volgende: als u 7-10 behandelingen per dag uitvoert, dient u het tafelfilter elke dag uit te zuigen of uit te kloppen. Bij een minder groot aantal behandelingen past u het herhalen van deze handeling  aan. U kunt dit zó vaak doen, tot het vuil wordt en/of dat het vijlrestjes gaat vertonen van lak, vijlsel e.d., die niet uitgeklopt of weggezogen kunnen worden, of dat het gewoon vies wordt. Vervang het dan.

Het terugplaatsen van het tafelfilter dient u gelijktijdig met het kunststof gaas te doen. U schuift ze -op elkaar gelegd- onder de overstekende rand van het T-profiel

Merk:
  • Silent-Air
EAN:
  • 7445952734796
Fabrikant
Silent-Air