Silent-Air zijfilter voor geur afvangen (set)

Silent-Air zijfilter voor geur afvangen

Silent Air Geur filter
In voorraad! Levertijd 3-4 werkdagen
€ 29,95

Zij filter voor het afvangen van Acrylgeur (en stof) in uw Silent-Air nageltafel.

Dit betreft een gevulde koolstoffilter met een lange levensduur, controleer ook of uw stof filter aan vervanging toe is.


HR4978 - 482248020137- LR4978.2

De ZIJFILTERS uitkloppen heeft geen zin, omdat ze magnetisch voor stof zijn.(elektrostatisch)

Bij 7-10 behandelingen per dag, doet u 1 á 2 maanden met deze stoffilters. Het Koolstof filter gaat veel langer mee. Bij een kleiner aantal behandelingen per dag doet u navenant langer met de filters. Als de zuigkracht minder wordt, is dit een teken dat het filter vol gaat zitten. Controleer dit door het filter uit te nemen en check de binnenkant. Doe dit uitnemen voorzichtig, door het om-en-om, boven en onder en aan de zijkanten los te wrikken. Als u de omlijsting stuk trekt, breng dan een plakbandje op het scheurtje aan. Dit heeft verder geen enkele invloed op de werking.

Zodra zich een dichte laag stof aan de binnenkant van dit filter heeft gehecht, vervang het dan. Het stof zet zich hoofdzakelijk vast in de scherpe punten van de V-vorm. Als deze voller raken wordt het stof-afzuigeffect beduidend minder. Na verloop van tijd kunt u aan de hand van dit teruglopend afzuigeffect eveneens vaststellen wanneer de zijfilters vervangen dienen te worden. U krijgt hier vanzelf ervaring in.

Deze filters sluiten nauwkeurig aan in de omkasting. Dit om luchtverlies te voorkomen.

Om te vervangen: plaats het filter schuin een klein stukje op de onderkant van de omkasting en gebruik hierna de andere zijden van de omkasting als geleiders terwijl u het filter naar binnen drukt. Om-en-om rondom en bij de hoeken aandrukken, totdat het filter gelijk ligt met de voorkant van de omkasting.

De vouwen dus horizontaal.


Schakel de motor uit als u deze filters gaat aanbrengen.

Merk:
  • Silent-Air
EAN:
  • 8711261449782
Fabrikant
Silent-Air